tisdag 25 juni 2013

SNART 100.000

 
GRYMT - 90.000 BESÖKARE NU

BKV-Blogg fattar inte var alla besökare kommer ifrån, är halva byn inne och läser varje dag eller? Hur som helst så är det fantastiskt att nå det antalet på bara två år, och då får man inte heller glömma att det var över 50.000 på den gamla bloggen. Ofattbart bra siffror, lite som 5-0 mot Aspudden för några veckor sedan  :)

Men tack till alla er som är in hit och kikar lite, hoppas ni hittar några bra bilder då och då osv. Och självklart så är det bara att säga till om ni önskar något speciellt, var inte rädd för att fråga. Ni vet väl att det går att nå mig på Facebook och mail också (bkvblogg@live.se), det har flera spelare i andra lag gjort för att få sina egna små profilbilder, kul!

Nu tar jag semester från jobbet i några veckor och det ska bli grymt skönt. Och det klart man lägger den när Vargarna har säsongsuppehåll, tajmat in i minsta detalj. Så till alla er som har eller snart kommer att ha semester, NJUT... vi ses snart på en fotbollsplan nära dig... eller här på bloggen så klart :)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar