tisdag 11 juni 2013

SERIEFINAL

 PÅ TORSDAG SMÄLLER DET - SERIETVÅN KOMMER TILL BYN

Alltså, jag är redan sjukt taggad... och jag hoppas verkligen att den sköna känslan också har infunnit sig i våra krigande vargar också. För på torsdag är det ju vårsäsongens absolut sista hemmamatch och det till råga på allt mot serietvåan Aspudden som bara har en förlust i så här långt i år och som bara är en sketen poäng bakom oss. Det är Goliat vs Goliats broscha...

Summerar snabbt:
Flest gjorda mål -- BKV 31 / Asp 20
Minst insläppta mål -- BKV 4 / Asp 9
Antal förluster -- BKV 0 / Asp 1
Antal varningar -- BKV 11 / Asp 18
Antal utvisningar -- BKV 1 / Asp 2
Skyttekungarnas antal mål -- BKV 16 / Asp 7

Vi tar dom i det mesta just nu, och jag hoppas det gäller även på fredag morgon. Vill dock poängtera att Aspudden har tre farliga målskyttar som sprider på "skurarna", #20 Birgersson 7 mål, #9 Zlotnik 6 mål och #11 Schäfer 4 mål. SÅ SE UPP BKV!

Men nu startar vi upp lagmaskinen BKV lite lätt och låter den morra dovt under ett par dagar, för att sen varva skiten ur motståndarna på torsdag kväll. För er som inte har en aning om vad jag svammlar om.... BKV Norrtälje - IFK Aspudden-Tellus på IP kl 20.00 torsdag 13/6. Och nu har du äntligen chansen att bevisa att du är en RIKTIG VARG... för det är dom som kommer dit och stöttar!


Veckans ledord: "En varg är hungrig även när den är mätt"


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar