onsdag 26 juni 2013

OMGÅNG 12, MATCH 1

BÄLINGE IF 1 - TÄBY IS FK 4

Ikväll spelades det faktiskt en match i Div 3ÖS, en liten tjuvstart av tolfte omgången som ju egentligen spelas den 3:e augusti och där BKV tar sig an IK Fyris i Norrtälje. Men som sagt, redan ikväll möttes dom båda jumbo-lagen i serien och efter 1-1 vid halvtid stannade resultatet på 1-4 efter 90 minuter. Fem gula på Bälinge som nu ligger hopplöst sist medans Täby faktiskt klättrade förbi både Älvsjö och Vallentuna, och nu ligger ovanför nedflyttnings-strecket.
Resolut av Täby där!

Läs mer om matchen på Täbys eminenta hemsida HÄR.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

2 kommentarer:

 1. Kanske lossnar det äntligen för TIS - vi kan kanske t o m gräva lite kaninhål som får stora stygga vargen att snubbla näst sista matchen i höst! Ser hur som helst fram mot att äntligen få komma till den fina planen i Norrtälje för en tävlingsmatch igen. Jag hoppas verkligen att Norrtälje vinner serien - må bästa lag vinna! - men hoppas och tror att TIS ska ta sig upp till topp-sex. Ha en bra sommar och tack för den fina bloggen!
  CG Kjellander

  SvaraRadera
 2. Ni är så klart väldigt välkomna till lilla Norrtälje, men räkna inte med några poäng med er hem bara... Vargen morrar ;)

  TIS som topp-sex-lag låter som ett bra mål att sträva efter och helt omöjligt kan det väl ändå inte vara. Ni har ju spelat tight men förlorat ändå ibland, och kapaciteten finns väl att matcha mot ett gäng lag som jag tycker har varit väldigt dåliga faktiskt. Men jag namnger dom inte ;)
  Lycka till i poängjakten iaf, och ha en trevlig sommar själv!

  SvaraRadera