lördag 15 juni 2013

VAD HÄNDER I JUNIORALLSVENSKANBKV:S A-LAG LEDER SERIEN - OCH BKV:S JUNIORER SIST (?)

För er som inte vet så startade den här bloggen för nio år sedan nu, och det pga att jag följde -94 gänget där Ludde lirade. Vi gled land och rike runt och vann en massa fina cuper och serier, men för några år sedan så splittrades det hela och numera finns bara Ludwig och Viktor kvar i BKV. Lider dock grymt med Ludde just nu som precis kom tillbaka efter skada men som sen smällde av muskelfästet på en träning på en gång, kriga killen ge INTE upp!!

Sen har BKV matchat stenhårt i Juniorallsvenskan under ett flertal år och även där har det gått jättebra, men någon serieseger har det inte blivit. Förra året slutade man femma och året innan trea, och förra året så kom även Ludde två i skytteligan vilket ju var grymt bra jobbat med tanke på att han ju alltid har varit mittback och nu klev upp på topp... och levererade. Motståndet har varit grymt bra och det har matchats mot tex GIF Sundsvall,  Sirius, Enköping, Gute, Assyriska, Syrianska, Eskilstuna, Västerås, Sollentuna osv osv. För en liten "skitklubb" som BKV så är det riktigt riktigt bra att stå upp mot så stora klubbar och man har varit stolt många gånger över laget och deras insatser. Har t.o.m coachat dom själv några gånger och haft både jättekul och varit så jävligt nöjd med killarna.

Men i år ser det inte så vidare bra ut.... nu har det spelats sju matcher och det har slutat med sex förluster. Och jag undrar lite lätt oroligt över vad som händer? Inte nog med det, tre utvisningar i rad nu, varför?? Totalt fyra röda och tolv gula på sju matcher hjälper ju inte till med tabellklättringen direkt, fokus nu killar! Laget verkar också släppa in otroligt mycket mål, ja faktiskt mest av alla lag. Jättetrist att se för jag har ju sett grabbarna lira lite och så dåliga är man inte, i all fall inte om dom har några äldre spelare med i laguppställningen. Ett litet tips, börja med att inrikta er på att inte bli utvisade hela tiden, för det har ni inte råd med. Håller tummarna för er!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar